Er du minimum 18 år?

MIN
NORDISKE
PASSION

”Som biavler arbejder man altid i harmoni med bierne. Fordyber sig i deres levevis, avler på deres præmisser. Det er min passion.”

Nicolai Wium, Biavler
Min Nordiske passion

Som biavler sælger Nicolai Wium sin håndslyngede honning på små lokale madmarkeder. Inspirationen til biavl kom til ham, da han første gang læste, at detektiven Sherlock Holmes trak sig tilbage fra sit hektiske liv og blev biavler for at komme nærmere naturen og det gode liv. Et romantisk billede, som Nicolai gerne selv ville prøve.

Han forelskede sig i livsstilen og husker sine første bistader i haven, som var det i går. Selv efter 20 års biavl er Nicolais passion i den grad intakt. De sidste mange år har han arbejdet med en konstant summen for ørerne i jagten efter at skabe den perfekte honning.

Nicolai arbejder 24/7 og synes derfor, han fortjener at nyde sine sjældne pauser med GBs forfriskende økologiske alkoholfri Brown Ale med honning.

En øl uden skavanker

Nyd en alkoholfri Brown Ale til det højtbelagte smørrebrød eller nyd den forfriskende øl som smagsrig ledsager til caféburgeren. Fungerer også godt til fyldige salater og grøntsagsretter. Nicolai holder sig frisk med en skefuld honning hver dag – lige som han gerne nyder vores økologiske alkoholfri Brown Ale med sin kæreste, som er bange for bier.

Ingen alkohol - Men masser af smag

Vores økologiske alkoholfri Brown Ale er en øl med stor fylde og karakter. Honningens distinkte sødme i GBs alkoholfri Brown Ale, kombineret med øllets maltede bitterhed, giver den helt rigtige balance. Duften og smagen fremkalder minder om sommer og lange, varme nætter – samt følelsen af en
kølig brise, der kommer på det helt rigtige tidspunkt. Det er på de tidspunkter, at Nicolai føler sig allermest hjemme på bigården med summen og liv omkring sig.

En sød bismag af honning

Vores økologiske alkoholfri Brown Ale er fuld af kraft og smag - brygget på traditionel vis, men med økologisk honning. Mest fremtrædende er smagen af den nordiske honning og maltens chokolade, kaffe og karamel aroma skaber en naturlig balance mellem det bitre og det søde. Hver nuance er afgørende for skabelsen af en frisk, velsmagende øl uden alkohol. Brygget med amerikansk humle som Cascade, Centennial og Citra, der giver en afstemt humlebitterhed og aroma som modspil til sødmen fra den nordiske økologiske honning.

Brown Ale

- ALKOHOLFRI M/ HONNING -
37.5 CL.
0.5% ALC.
  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fyldighed
  • Aroma
Brown Ale
Økologisk alkoholfri Brown Ale fra GOURMETBRYGGERIET har en skøn duft og smag fra belgiske økologiske karamel- og chokolademalte. Brygget med amerikansk humle som Cascade, Centennial og Citra, som giver en god humlebitterhed og aroma i modspil til sødmen og aromaen fra den nordiske økologiske honning. En god ledsager til frokostbordet hvad enten det er til det klassiske smørrebrød eller til caféburgeren. Fungerer også godt til fyldige salater og grønsagsretter. ALC. 0,5% VOL.
Aroma / duft
Noter af kaffe, ristet malt og karamel kombineret med lette citrusnoter fra humlen
Udseende
En lettere ufiltreret øl med te-brun farve
Fylde
Høj karbonering og en let mundfylde
Smag
Lette noter af chokolade, kaffe og karamel suppleret med citrusnoter fra humlen og sødme fra honningen.