Er du minimum 18 år?

JULEHYGGE ALE
”Julen er fyldt med god stemning og hygge. Ordret hygge er dansk og betegner den særlige måde vi er sammen på, og som ofte er forbundet med mad og drikke. Særligt holder vi meget af at Julehygge.”
ÆBLESKIVE ALE
”Ingen jul uden æbleskiver, vil de fleste nok mene. Æbleskiven fik sit navn, fordi den oprindeligt indeholdt æbler. Den optræder i det klassiske juleeventyr Peters Jul fra 1866.”
HONNINGHJERTE ALE
”Julen er hjerternes fest. Honninghjertet er en gammel juletradition, som stammer helt tilbage fra 1800-tallet og blev bagt for første gang i Christiansfeld i Sønderjylland. Der er en særlig romantik forbundet med Honninghjerter.”
JULEHYGGE, ÆBLESKIVER OG HONNINGHJERTER
Julen er tiden, hvor vi hylder de danske traditioner. Vi pynter op og inviterer familie og venner til julehygge, hvor vi sammen nyder det gode selskab og bordets glæder. GOURMETBRYGGERIETS nye økologiske juleøl er brygget med inspiration fra de gode danske juletraditioner.

GLÆDELIG JUL FRA GOURMETBRYGGERIET
Læs mere om vores juleøl

JULEHYGGE ALE

– BRUN FARIN, APPELSINSKAL OG MUSKATNØD –
37.5 CL.
6.5% ALC.
 • Sødme
 • Bitterhed
 • Fyldighed
 • Aroma
JULEHYGGE ALE
I den nye Julehygge Ale fra GORUMETBRYGGERIET har vi kombineret bygmalt med hvede-, karamel- og chokolademalt, som giver en perfekt aroma og farve. Humlene supplerer med både duft og bitterhed. De ristede, varme noter fra maltene får dybde af den brune farin og appelsinskal – og muskatnød fuldender stemningen af jul i øllet. Julehygge Ale er en god ledsager til den brunede and, flæskesteg og rødkål. ALC. 6,5% VOL.
Aroma / duft
Brun farin, sødlig appelsinskal og muskatnød.
Udseende
Filtreret, klar, brun øl.
Fylde
Medium karbonering med en høj mundfylde.
Smag
En fuldtræffer af en klassisk juleøl med noter af højtidens velkendte krydderier. Sanseindtrykket er harmonisk og velafbalanceret - der er 100% julestemning!

ÆBLESKIVE ALE

– VANILJE, KARDEMOMME OG HONNING –
37.5 CL.
6.0% ALC.
 • Sødme
 • Bitterhed
 • Fyldighed
 • Aroma
ÆBLESKIVE ALE
Æbleskive Ale fra GOURMETBRYGGERIET er brygget med inspiration fra en klassisk æbleskiveopskrift. Øllet har fire forskellige malttyper og sammen med vanilje, kardemomme og honning skabes denne smagfulde jule ale med æbleskive udtryk. Æbleskive Ale er en god ledsager til julebordets traditionelle retter. Prøv den også til julens æbleskiver. ALC. 6,0% VOL.
Aroma / duft
Vanilje, kardemomme og honning.
Udseende
Ravfarvet, filtreret øl.
Fylde
Medium karbonering med medium mundfylde.
Smag
En klassisk ale med et twist af vanilje og kardemomme. Et pift af honning giver, sammen med laktosen og maltene, en rigtig god mundfylde til øllet.

HONNING-
HJERTE ALE

– HONNING, INGEFÆR, KARDEMOMME OG NELLIKER –
37.5 CL.
6.6% ALC.
 • Sødme
 • Bitterhed
 • Fyldighed
 • Aroma
HONNINGHJERTE ALE
Fem forskellige malttyper giver sammen med honningen og julekrydderierne duft og smag af honninghjerter til øllet. Øllet er derudover tilsat laktose for at booste mundfylden og give blødhed. Honninghjerte Ale er velegnet til den glaserede hamburgerryg eller julemedisteren med grønlangkål. ALC. 6,6% VOL.
Aroma / duft
Honning, ingefær, kardemomme og nelliker.
Udseende
Medium-brun farvet, filtreret øl.
Fylde
Medium karbonering med en god mundfylde.
Smag
En krydret øl med noter af honning og de klassiske julekrydderier fra honninghjerter.